ROJSTNODNEVNE ZABAVE

Veselje in smeh sta doma v našem zabavnem svetu, kjer se rojstni dnevi spreminjajo v nepozabne avanture! Ponujamo vam organizacijo otroških rojstnodnevnih zabav z animatorji, ki bodo vašim otrokom zagotovo ostale v spominu.

Caminoland rojstnodnevne zabave

Rojstnodnevne zabave so pri nas primerne v vsakem vremenu, saj imamo tako notranje kot zunanje prostore, ki so opremljeni z izredno varnimi in velikimi igrali. Naš Caminoland ponuja od vznemirljivih toboganov, gugalnic, miselnih in motoričnih iger do plezalnih kotičkov ter veliko prostora za tekanje in otroško zabavo. Tudi padci pri nas niso boleči, saj igrala stojijo na izredno mehki podlagi. Vsa igrala in podlaga so certificirana. 

Tudi torta bo! V restavraciji Camino imamo odlične slaščičarje, ki bodo za vaše praznovanje pripravili izredno okusno in najkakovostnejše torto. Seveda bomo upoštevali vaše želje po izgledu, motivu in okusu torte ter pripravili kar si zaželite!

Ne pozabimo pa tudi na vas – starše. Pri nas se lahko brezskrbno podružite ob odlični hrani in pijači, medtem ko vaši otroci brezmejno uživajo v nepozabni rojstnodnevni zabavi! Vaša edina naloga je, da se sprostite in uživate, mi pa bomo poskrbeli za vse ostalo!

TEMATSKE ZABAVE

PROSTORNA IGRALNICA

IZKUŠENI ANIMATORJI

SLASTNA POGOSTITEV

TORTA

FOTOGRAFIJE

Ne skrbite, mi poskrbimo prav za vse! V naši ponudbi so:

 • Tematske zabave, prilagojene otrokovim najljubšim junakom.
 • Prostorna igralnica Caminoland za otroke, kjer se lahko prepustijo brezmejni zabavi.
 • Izkušeni animatorji, ki bodo otroke popeljali v svet domišljije.
 • Pripravimo celotno pogostitev in otroški meni, ki bo potešil tudi najbolj lačne.
 • Izdelava okusnih tort po naročilu, ki bodo zagotovo navdušile najmlajše sladokusce.
 • Poskrbimo za fotografije, ki bodo zabeležile večne spomine.

Osnovne informacije

Minimalno število otrok za izvedbo praznovanja je 6.

Praznovanja se izvajajo ob petkih, sobotah ali nedeljah, v času počitnic pa je možna izvedba tudi med tednom.

Hrana, pijača in torta so del rojstnodnevnega paketa in jih ni mogoče izključiti, vnos svoje hrane in pijače ni dovoljen.

Rojstnodnevne zabave so primerne za otroke od 3. do 10. leta starosti, po dogovoru lahko animacijo prilagodimo tudi za otroke starejše od 10. leta.

Za do 15 otrok skrbita dva animatorja, vsak naslednji otrok se plača dodatno.

Starši in spremljevalci so med animacijo prosti in vabljeni na druženje v restavracijo Camino.

Animacija se izvaja v ločenih zunanjih ali notranjih prostorih restavracije Camino.

O željenem terminu praznovanja nas obvestite vsaj 10 dni prej.

Potek praznovanja

 • Prihod otrok
 • Vodena animacija
 • Odmor za kosilo
 • Prosta igra na igralih
 • Zaključek s torto in darilom

Kaj lahko pričakujete?

 • Dve in pol ure otroške zabave.
 • Izkušene animatorje s pedagoško izobrazbo.
 • Skrbno pripravljeno zabavno poučno vsebino, ki se navezuje na izbrano temo.
 • Slastno hrano, pijačo in torto.
 • Darilo za slavljenca.
 • Digitalne fotografije s praznovanja.
 • Prostor, kjer se lahko brezskrbno podružite tudi starši in se razvajate z našimi kulinaričnimi dobrotami.
Igrala Camino

Za rezervacije in dodatne informacije nas zaradi velikega povpraševanja vsaj 10 dni prej kontaktirajte na telefon +386 41 300 850, e-pošto sales@hotel-a.si ali nas obiščite v restavraciji Camino. Skupaj bomo ustvarili pravljično praznovanje, ki ga bo vaš otrok za vedno nosil v srcu.

Mala Pirešica 21, 3301 Petrovče

CENIK

Doplačila

TEMATIKE

Vse teme so primerne tako za fante, kot za deklice.

PLESNI SVET

»Povabi prijatelje na zabavo giba in glasbe. Skupaj s plesnim učiteljem se boste naučili novih plesnih korakov, se igrali gibalne igre, si izdelali plesne pripomočke in ustvarili svojo plesno predstavo. Si za ples?»

GUSARSKA

»Slavljenec bo postal kapitan gusarske posadke, s katero se bo podal iskati skriti zaklad. Otroci bodo izdelali klobuke, rute, preveze za oči, daljnoglede, zastavo in druge predmete, ki spadajo k tej gusarski pustolovščini. Sledili bodo zemljevidu, premagovali izzive in reševali miselne uganke. Ste dovolj kreativni, iznajdljivi in pogumni, da najdete kar je skrito?«

LEDENO KRALJESTVO

»Stopi v čarobno zimsko pravljico in se pripravi na potovanje v začarano deželo Arendelle, kjer boš s svojimi prijatelji izdelal snežaka Olafa, z Anno in Elso pel pesmi, plesal in ustvarjal nepozabne trenutke, ki bodo ostali v tvojem spominu za vedno.«

TAČKE NA PATRULJI

»S skupnimi močmi dokažimo, da nobena naloga ni prezahtevna in da vsakdo lahko postane pogumen kuža, ki rešuje svet. Izdelali si bomo maske, se igrali igre, hodili po tačjih sledeh, barvali pobarvanke, predvsem pa se bomo zabavali v pasjem svetu prijateljev.«

MOJ MALI PONI

»Samorog, simbol čarobnosti, modrosti, moči in uspeha, je lahko zabava za vse navdušence risanke Moj mali poni. Otroci se bodo podali na nepozabno popotovanje onkraj dežele Konjetaja, izvedeli kakšno je njihovo samoroško ime, izkusili številne razburljive dogodivščine polne ustvarjalnosti, iger in zabave, na koncu pa bodo pomagali rešiti svoj dom z najmočnejšo med vsemi čarovnijami, čarovnijo prijateljstva.«