Dragi ljubitelji Restavracije Camino,
za vas smo pripravili poseben izziv! Naša restavracija uvaja nov okusen sladoled, vendar potrebujemo tvojo pomoč pri poimenovanju.

 

Želimo, da postaneš soustvarjalec naše sladoledne zgodbe in ti ponujamo priložnost, da osvojiš 1000 €!

Kako sodelovati?

 1. Razmisli o najbolj kreativnih in privlačnih imenih za naš sladoled.
 2. Pošlji svoje predloge na natecaj@hotel-a.si do 7. februarja 2024.

Nagrada

Najboljša ideja, ki bo izbrana s strani naše ekipe, bo nagrajena s 1000 €! To je priložnost, da delite svojo kreativnost in morda osvojite veliko nagrado.

 

Rok za prijavo

Prijave sprejemamo do 7. februarja 2024. Ne zamudite te edinstvene priložnosti!

Pogoje in pravila sodelovanja najdeš spodaj.
Pridruži se in postani del naše sladoledne ustvarjalnosti!

 

 

 

Pravila in pogoji sodelovanja:

 1. Kreativnost na delu:
  Razmislite o najbolj kreativnih in privlačnih imenih za naš novi sladoled. Želimo, da vaša imena odražajo edinstvenost okusa in kakovost sestavin našega sladoleda.
 2. Omejitve predlogov:
  Vsak udeleženec lahko pošlje neomejeno število predlogov. Poskrbite, da bodo vaši predlogi primerni in ne bodo kršili nobenih zakonov ali etičnih standardov.
 3. Natančnost pri oddaji:
  Vaše predloge pošljite na elektronski naslov natecaj@hotel-a.si do 7. februarja 2024. V zadevi sporočila navedite “Natečaj za ime sladoleda – Restavracija Camino”.
 4. Kakovost predlogov:
  Bodite pozorni na kakovost in jasnost vaših predlogov. Predloge lahko podprete z utemeljitvami, ki pojasnjujejo, zakaj menite, da je določeno ime najprimernejše za naš novi sladoled.
 5. Izbira zmagovalca:
  Naša ekipa bo pregledala vse predloge in izbrala zmagovalno ime na podlagi originalnosti, ustvarjalnosti in primernosti za našo blagovno znamko.
 6. Obvestilo zmagovalca:
  Zmagovalca bomo obvestili preko e-pošte do 15. februarja 2024. Poleg tega bomo zmagovalno ime objavili na naših spletnih straneh in družbenih omrežjih.
 7. Nagrada:
  Najboljša ideja bo nagrajena s 1000 €, ki bo izplačana na račun zmagovalca.
 8. Pomembno:
  Sodelovanje v natečaju pomeni, da se strinjate s pravili in pogoji ter se zavezujete k spoštovanju odločitve naše ekipe glede izbire zmagovalnega predloga.
 9. Varstvo podatkov (GDPR):
  Z oddajo predloga soglašate z uporabo vaših podatkov za namene tega natečaja in prejemanje e-novic s strani podjetja AENA d.o.o.. Vaši osebni podatki bodo varovani v skladu z zakonodajo o varstvu podatkov.